Дуже смачні котлети без м’яса! Готую, як ніхто зі знайомих! Смачно і бюджетно

Інгредієнти:

  • Рибна консерва -1 банка
  • Картопля – 6 шт. (600 г)
  • Яйця -2 шт.
  • Сіль – за смаком
  • Чорний перець – за смаком
  • Цибулина – 1 шт.
  • Манна крупа – 2 ст.л. (За бажанням)

Для начинки:

  • Яйця – 2 шт.
  • Сир – 30 г
  • Сіль – 1 / 3 ч.л.
  • Вершкове масло – 30г

Рецепт приготування:

  1. Рибу подрібнюємо за допомогою виделки.
  2. Картоплю відварюємо в підсоленій воді, перетворюємо в пюре. За бажанням, можна додати вершкове масло і зелень. Можна відварити картоплю в мундирі і натерти на тертці.
  3. Цибулю дрібно ріжемо і обсмажуємо на олії, змішуємо з картоплею.
  4. Змішуємо рибу з картоплею, солимо і перчимо до смаку. Якщо фарш виходить рідкуватий, тоді додайте манної крупи, 2-3 ст. л.
  5. Для начинки ріжемо дрібно яйця, змішуємо з тертим сиром, солимо і перчимо, додаємо м’яке вершкове масло.
  6. Формуємо котлети, вкладаючи всередину начинку.
  7. Обвалюємо котлети в панірувальних сухарях або в борошні.
  8. Котлети можете обсмажити на сковороді або викласти на деко і запекти в духовці.