Дуже смачні пиріжки з м’ясом — тісто м’яке, ніжне і при смажені утворюються пухирці. Перевірений і улюблений рецепт!

Дуже смачні пиріжки з м'ясом — тісто м'яке, ніжне і при смажені утворюються пухирці. Перевірений і улюблений рецепт!
Дуже смачні пиріжки з м'ясом — тісто м'яке, ніжне і при смажені утворюються пухирці. Перевірений і улюблений рецепт!
Інгредієнти:
  • Вода тепла – 250 мл
  • Дріжджі свіжі – 15 г
  • Цукор 1 ст.л.
  • Сіль – 1/2 ч.л.
  • Олія – 40 мл
  • Борошно – 450 г
Начинка
  • Відварене м’ясо – 400 г
  • Цибуля – 2 шт.
  • Олія для смаження
  • Сіль , перець, спеції
Приготування:
  1. До теплої води додати дріжджі, цукор, ретельно перемішати і залишити на 5-7 хв.
  2. Додати невеликими порціями борошно, замісити тісто. В самому кінці додайте олію, вимішуйте руками до 10хв., тісто буде трішки липкуватим, так повино бути! Таке тісто можна сміливо вибити об робочу поверхню.
  3. Залишаємо тісто у теплому місці, через 30-40 хв. обімняти і ще залишити на 30 хв.
  4. Відварити м’ясо і пропустити через м’ясорубку, додати обсмажену цибулю, улюблені спеції , бульйон декілька ложок, все ретельно перемішати.
  5. Тісто поділити на 13 рівних частин, сформувати кульки, накрити харчовою плівкою, залишити у спокої до 10 хв.
  6. Кульку тіста розкачати так, щоб довжина була більшою як ширина, як на рулетики з маком.
  7. Виложуємо начинку на край тіста, краї загорнути, скрутити рулетом, защіпнути.
  8. Смажити на добре розігрітій олії, невеликими порціями, швом вниз, перевернути.
  9. Смажаться трубочки швидко, тому слідкуйте, щоб не горіли. Смачного!
    Дуже смачні пиріжки з м'ясом — тісто м'яке, ніжне і при смажені утворюються пухирці. Перевірений і улюблений рецепт!
    Дуже смачні пиріжки з м’ясом — тісто м’яке, ніжне і при смажені утворюються пухирці. Перевірений і улюблений рецепт!

     

За матеріалами