
Інгредієнти:
- Ківі 4-5 шт.
- Яловичина відварна – 200 г
- Яблуко – 1,5 шт.
- Морква відварна – 2 шт.
- Яйця – 2 шт.
- Сіль, перець – за смаком
- Часник – 2 зубчики
- Майонез – за смаком
Покроковий рецепт приготування:
- Ківі очищаємо і нарізаємо тонкими півкільцями.
- Яблука очищаємо і нарізаємо соломкою.
- Відварене м’ясо яловичини також нарізаємо соломкою.
- Додаємо до яловичини сіль, перець, часник, пропущений через прес і трохи майонезу. Вимішуємо.
- Моркву відварюємо до готовності і охолоджуємо.
- Яйця відварюємо, очищаємо і відділяємо білки від жовтків.
- Збираємо салат в роз’ємній формі: на дно кладемо м’ясо, зверху викладаємо шар з яблук. Змащуємо їх майонезом і і зверху натираємо моркву. Її також змащуємо майонезом і викладаємо шар з ківі. Зверху викладаємо шар з білків. Потім на одну половину салату натираємо жовтки, а на іншу – викладаємо половинки ківі.
- Салат накриваємо плівкою і ставимо в холодильник на 6-8 годин. Смачного!
