Дуже смачний, ніжний та неймовірно смачний пляцок з вишнями “Фантазія”

Дуже смачний, ніжний та неймовірно смачний пляцок з вишнями "Фантазія"
Дуже смачний, ніжний та неймовірно смачний пляцок з вишнями "Фантазія"

Інгредієнти для тіста:

  • 600 г борошна
  • 360 г вершкового масла
  • 2 чайні ложки розпушувача
  • 125 г цукрової пудри
  • 6 яєчних жовтків

Розтопити масло, змішати борошно з розпушувачем і влити жир. Збийте яєчні жовтки з цукром і додайте в борошно. Замісити тісто, розділити на 2 рівні частини. Покласти в холодильник.

Розкачати одну частину тіста, покласти на деко 25×35 см. Випікати при 200 градусах протягом приблизно 20 хвилин. Дати остигнути.

Інгредієнти для безе:

  • 6 білків
  • дрібка солі
  • 1 скл. цукрової пудри
  • 2 жмені пластівців мигдалю

Білки з дрібкою солі бити до стійких піків, наприкінці додавши цукрову пудру.
Другу частину тіста покласти на таке ж деко, що і перший, нанести яєчні білки і посипати смаженим мигдалем. Випікати при 160 ° С протягом приблизно 35 -. 40 хвилин. Охолодити його.

Інгредієнти для вишневого прошарку:

  • Приблизно 650 – 700 г вишні без кісток
  • 2 п. вишневого желе
  • 2 склянки окропу
  • 1 склянка вишневого соку

Розчиніть желе у 2 склянках окропу, потім влийте вишневий сік і залиште в прохолодному місці, поки желе охолоне.

На перший корж насипати вишні, залити желе і поставити в холодильник

Інгредієнти для крему:

  • 500 мл вершків 30 – 36%
  • 2 столові ложки цукру
  • 1 пакет ванільного цукру
  • 1 столову ложку желатину

Добре збийте вершки, додавши в кінці цукрову пудру і ваніль. Розчинити желатин в невеликій кількості гарячої води, охолодити, змішати з кремовою масою. Крем нанесіть на застигле желе, зверху покласти корж з безе.

Охолодити в холодильнику. Краще подавати на наступний день, коли коржі добре просочаться.

Дуже смачний, ніжний та неймовірно смачний пляцок з вишнями "Фантазія"
Дуже смачний, ніжний та неймовірно смачний пляцок з вишнями “Фантазія”