Дуже смачний рецепт кабачкової аджики

А ви коли-небудь готували аджику з кабачків, якщо ні тоді пропонуємо вам рецепт смаяної аджики з кабачків.

Інгредієнти:

  • кабачки 3 кг;
  • морква 500 г;
  • перець солодкий 500 г;
  • часник 5 головок;
  • помідори 1,5 кг;
  • червоний перець мелений 2,5 ст.л;
  • цукор 100 г;
  • сіль 2 ст.л;
  • олія 200 г;

Приготування

  1. Помідори подрібнити в м’ясорубці.
  2. Кабачки очистити від шкіри і теж пропустити через м’ясорубку.
  3. Наступним на черзі – солодкий перець, за ним – морква.
  4. Видавити часник або подрібнити в ступці.
  5. Всі овочі об’єднати. Додати сіль, цукор, олію.
  6. Варити кабачкову аджику на середньому вогні періодично помішуючи 40 хвилин.
  7. Потім додати червоний перець і проварити аджику з кабачків ще 10 хвилин.
  8. Перекласти аджику в стерильні теплі банки і закатати. Перевернути догори дном і укутати ковдрою на ніч

Приємного апетиту!