Дуже смачний салат з буряка. Моментально з’їдається зі столу!

Інгредієнти:

  • буряк, 2 шт.;
  • цибуля, 2 шт.;
  • соус бальзамічний, 2 ч.л.;
  • олія, 50 мл;
  • горіхи волоські, 100 г;
  • сік лимонний, 1 ч.л.;
  • сіль і цукор – за смаком;
  • зелень – за смаком.

Процес приготування:

  1. Натираємо сирий буряк на тертці для корейської моркви.
  2. Змішуємо з цукром і викладаємо на чисту сковороду буряк з цукром, ставимо на повільний вогонь і обсмажуємо, періодично помішуючи. Тушкуємо під кришкою протягом 15 – 20 хвилин.
  3. Цибулю ріжемо півкільцями.
  4. Буряк викладаємо в миску і накриваємо кришкою.
  5. Цибулю обсмажуємо на олії до золотистого кольору, трохи підсолюємо і змішуємо з буряком.
  6. Масу поливаємо соком лимона або яблучним оцтом.
  7. Бальзамічний соус додаємо в салат, перемішуємо і накриваємо кришкою.
  8. Горіхи подрібнюємо на шматочки і змішуємо з салатом.
  9. Зелень нарізаємо і змішуємо з салатом.

Пробуємо на смак і додаємо те, чого не вистачає – сіль, цукор або перець. Салат смачний і теплий, і холодний.

Дуже смачний та корисний салат з буряка. Моментально з'їдається зі столу!
Дуже смачний та корисний салат з буряка. Моментально з’їдається зі столу!