Дуже цікава страва з капусти: смачніше, ніж котлети! Тепер готую тільки так!

Дуже цікава страва з капусти: смачніше, ніж котлети! Тепер готую тільки так!
Дуже цікава страва з капусти: смачніше, ніж котлети! Тепер готую тільки так!

Пропонуємо рецепт легкої, але ситної та смачної вечері. Готується все дуже швидко і просто, а ваші рідні будуть ситі і задоволені. Чудова альтернатива звичному меню.

Продукти:

  • 1 головка капусти;
  • фарш;
  • 1 велика цибулина;
  • сир твердий;
  • гірчиця;
  • сметана;
  • сіль;
  • чебрець.

Як готувати:

  1. Цибулю беремо велику. Нарізаємо її кільцями.
  2. Кільця цибулі не відділяємо, викладаємо акуратно на деко, застелене пергаментом.
  3. Кожне кільце змащуємо гірчицею, посипаємо улюбленими спеціями, ароматними травами.
  4. Фарш беріть на свій смак, може бути будь-який.
  5. Викладаємо невеличкі коржики з фаршу на кільця цибулі.
  6. Капусту тонко шаткуємо, мнемо її руками, солимо і викладаємо на фарш невеликою гіркою.
  7. На капусту робимо сіточку сметани і посипаємо тертим сиром, зверху – знову сіточка сметани.
  8. Капусту можна змішати із зеленню, ароматними травами, часником.
  9. Запікаємо 20-30 хвилин при температурі 180 градусів.

Виходить ніжна та дуже апетитна страва. Вона чудово поєднується з різними гарнірами, маринованими овочами, домашніми соусами, салатами. Спробуйте!

За матеріалами