
Пропонуємо рецепт легкої, але ситної та смачної вечері. Готується все дуже швидко і просто, а ваші рідні будуть ситі і задоволені. Чудова альтернатива звичному меню.
Продукти:
- 1 головка капусти;
- фарш;
- 1 велика цибулина;
- сир твердий;
- гірчиця;
- сметана;
- сіль;
- чебрець.
Як готувати:
- Цибулю беремо велику. Нарізаємо її кільцями.
- Кільця цибулі не відділяємо, викладаємо акуратно на деко, застелене пергаментом.
- Кожне кільце змащуємо гірчицею, посипаємо улюбленими спеціями, ароматними травами.
- Фарш беріть на свій смак, може бути будь-який.
- Викладаємо невеличкі коржики з фаршу на кільця цибулі.
- Капусту тонко шаткуємо, мнемо її руками, солимо і викладаємо на фарш невеликою гіркою.
- На капусту робимо сіточку сметани і посипаємо тертим сиром, зверху – знову сіточка сметани.
- Капусту можна змішати із зеленню, ароматними травами, часником.
- Запікаємо 20-30 хвилин при температурі 180 градусів.
Виходить ніжна та дуже апетитна страва. Вона чудово поєднується з різними гарнірами, маринованими овочами, домашніми соусами, салатами. Спробуйте!