
Інгредієнти на 3 банки 0,5 л:
- Огірки – 1 кг
- Помідори – 300 г
- Солодкий перець (червоний) – 300 г
- Цибуля – 300 г
- Морква – 300 г
- Часник – 1 головка (велика)
- Сіль – приблизно 1 ст. ложка
- Цукор – 1 чайна ложка
- оцет 9% – 4 чайних ложок
Процес приготування:
- Моркву та огірки натираємо на грубій тертці, солодкий перець ріжемо дрібними шматочками.
- Помідори подрібнюємо за допомогою блендера.
- Нарізаємо цибулю. Розігріваємо сковороду з олією і обсмажуємо цибулю до напівготовності, виливаємо помідори, тушкуємо кілька хвилин.
- Додаємо моркву, перемішуємо і тушкуємо 5 хвилин.
- Додаємо солодкий перець, тушкуємо 5 хвилин.
- Останніми додаємо огірки, перемішуємо і тушкуємо.
- Солимо і тушкуємо 15 хвилин.
- Додаємо пропущений через прес часник, цукор, гострий перець і тушкуємо 5 хвилин.
- Знімаємо каструлю з плити і вливаємо оцет, добре перемішуємо.
- Розкладаємо в стерилізовані банки, закручуємо баночки кришками.
Спробуйте, не пошкодуєте!