
Сьогодні у мене для Вас рецепт заварної паски,що довго не черствіє. Паска в міру солодка, середньої вологості, з чудовою структурою.
СПИСОК ІНГРЕДІЄНТІВ:
На 4 паски по 13 см в діаметрі + 2 паски по 9 см в діаметрі
– 100 г борошна
– 250 мл окропу ( або киплячого молока )
– 1 ст.л цукру
– 250 мл молока
– 75 г пресованих дріжджів ” Духмяна хата”
– 350 г цукру
– 5 жовтків
– 5 яєць
– 1 ст.л ванілі
– 0.5 ч.л солі
– 0.25 ч.л куркуми
– цедра 1 лимона
– 1 кг борошна
– 3 ст.л олії
– 200 г вершкового масла
– 250 г сухофруктів
– 1-2 ч.л борошна
Процес приготування (відео):