Інгредієнти:
- гарбуз – 500 г;
- цибуля – 1 шт.;
- олія кокосова;
- сіль, перець, розмарин, мускатний горіх, зелень;
- сухарі;
- сир пармезан, часник.
Процес приготування:
- Гарбуз чистимо і ріжемо кубиком.
- Цибулю ріжемо тонкими півкільцями.
- Розтоплюємо кокосове масло або вершкове і обсмажуємо цибулю до напівм’якості, всипаємо гарбуз, перемішуємо.
- Солимо і перчимо, додаємо ароматні трави і спеції, тушкуємо до готовності під кришкою.
- За пару хвилин до закінчення готування, кладемо розмарин і подрібнений часник, зелень. Перемішуємо. Тушкуємо пару хвилин і подаємо в гарячому вигляді до столу. Посипаємо тертим пармезаном.