Дякую подрузі за рецепт смачного гарбуза. Кілька хвилин приготування і вся сім’я щаслива!

Інгредієнти:

  • гарбуз – 500 г;
  • цибуля – 1 шт.;
  • олія кокосова;
  • сіль, перець, розмарин, мускатний горіх, зелень;
  • сухарі;
  • сир пармезан, часник.

Процес приготування:

  1. Гарбуз чистимо і ріжемо кубиком.
  2. Цибулю ріжемо тонкими півкільцями.
  3. Розтоплюємо кокосове масло або вершкове і обсмажуємо цибулю до напівм’якості, всипаємо гарбуз, перемішуємо.
  4. Солимо і перчимо, додаємо ароматні трави і спеції, тушкуємо до готовності під кришкою.
  5. За пару хвилин до закінчення готування, кладемо розмарин і подрібнений часник, зелень. Перемішуємо. Тушкуємо пару хвилин і подаємо в гарячому вигляді до столу. Посипаємо тертим пармезаном.