Дякую подрузі за рецепт, тепер готую щороку! З’їдаємо банку таких помідорів за раз

Дякую подрузі за рецепт, тепер готую щороку! З'їдаємо банку таких помідорів за раз
Дякую подрузі за рецепт, тепер готую щороку! З'їдаємо банку таких помідорів за раз

Нам буде потрібно:

  • помідори – 1 кг
  • перець болгарський – 1 шт.
  • гострий перець – 1 \ 2 шт.
  • цибуля – 1 шт.
  • морква 1 велика або 2 маленькі
  • петрушка і кінза – 30 г
  • часник – 6 зубчиків
  • хмелі-сунелі – 1 ч.л. з гіркою
  • перець чорний мелений 1 \ 2 ч. л.
  • олія – 50 мл
  • оцет 9% – 30 мл
  • сіль – 1 ст.л.
  • цукор – 2 ст.л.

Процес приготування:

  1. Краще вибирати м’ясисті і стиглі, але з твердою шкіркою помідори.
  2. Цибулю ріжемо кубиками.
  3. Моркву тремо на грубій тертці або на тертці для корейської моркви.
  4. Обсмажуємо цибулю на олії до золотистого кольору.
  5. Помідори ріжемо на дві частини, відрізаючи плодоніжку. Великі розрізаємо на 4 частини.
  6. Солодкий перець ріжемо кубиком. Зелень подрібнюємо.
  7. Змішуємо помідори з морквою, солодким і гострим перцем, зеленню, часником (на (свій) смак беріть), цибулю разом з олією.
  8. Солимо і перчимо, додаємо цукор і хмелі-сунелі, вливаємо оцет, перемішуємо.
  9. Ми залишаємо на 2 години і періодично перемішуємо.
  10. Розкладаємо салат в банки, заливаємо маринадом.
  11. Накриваємо кришками і ставимо банки стерилізуватися на 15 хвилин.
  12. Закручуємо кришками і перевертаємо, вкутуємо до охолодження.

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!