
Інгредієнти:
- борошно – 250 г
- дрібка солі
- розпушувач – 11 г
- лимон – 1 шт.
- яйця – 4 шт.
- цукор – 150 г
- ванільний цукор – 10 г
- масло вершкове – 150 г
Для глазурі:
- цукрова пудра – 80 г
- сік 1/3 лимона
Форма 20*20 см
Спосіб приготування:
- Змішати борошно, сіль, розпушувач. До вершкового масла кімнатної температури додати цукор та ванільний цукор, збити по черзі додати яйця, збивати після кожного. Додати сік лимона та цедру лимона.
- Додати борошно і перемішати. Викласти у форму 20*20 см і випікати 30-35 хвилин при температурі 190 С.
- Приготувати глазур і полити пиріг.
Смачного!