Дякую сусідці за рецепт! Без борошна та яєць: смачна вечеря з картоплі та кабачків

Соковиті, ніжні, з тонкою хрумкою скоринкою. У плані смаку тут переважає картопля, тому такі биточки з задоволенням їдять навіть ті, хто не любить кабачки.

Інгредієнти:

  • Картопля, відварена в мундирі – 650 г
  • Кабачки – 350 г
  • Сіль – на (свій) смак
  • Перець мелений – на (свій) смак
  • Часниковий порошок – на (свій) смак
  • Мускатний горіх – на (свій) смак
  • Олія для смаження – 1,5 – 2 ст. л.

Процес приготування:

  1.  Натріть кабачки на тертці з великими отворами. Залийте кабачки водою так, щоб вона покрила їх повністю. Доведіть до кипіння. Кілька разів перемішайте. Як тільки вода закипить, зніміть каструлю з вогню і відкиньте на сито. Нехай охолонуть.
  2. Тим часом почистьте картоплю. Перетворіть в пюре.
  3. Добре відіжміть остиглі кабачки. Відправте їх в миску з картоплею. Додайте сіль, перець, часниковий порошок і мускатний горіх. Ретельно перемішайте.
  4. Я подавала котлети з соусом зі сметани та кропу. Якщо ви не плануєте такий соус, то зелень можна додати в загальну масу.
  5. Сформуйте биточки. Обсмажте з двох сторін до рум’яної скоринки.

Смачного!

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!