Фарш, кабачки + заливка — і в духовку! Смачна вечеря для всієї родини!

Фарш, кабачки + заливка — і в духовку! Смачна вечеря для всієї родини!
Фарш, кабачки + заливка — і в духовку! Смачна вечеря для всієї родини!

Інгредієнти:

  • кабачки – 2-3 шт.
  • фарш – 600-700 г
  • помідор – 3 шт.
  • цибуля – 1 шт.
  • твердий сир – 150 г
  • соєвий соус – 2 ст.л.
  • сметана – 200 г
  • яйце – 2 шт.
  • сіль, перець, часник

Процес приготування:

  1. Якщо у вас старі кабачки, очистьте їх від шкірки (молоді за бажанням) і наріжте кружальцями завтовшки 2-3 см. Посоліть і залиште на 10 хвилин.
  2. Подрібніть цибулю і часник, змішайте з фаршем, додайте сіль і перець, добре перемішайте.
  3. Помідори та печериці (за бажанням) замаринуйте в соєвому соусі.
  4. Деко змастіть олією та викладіть продукти, як на фото:
  5. Натріть сир на дрібній тертці, змішайте зі сметаною, яйцями і спеціями. Вилийте соус зверху на овочі.
  6. Накрийте фольгою і запікайте при 180 градусах протягом 50 хвилин. За 10 хвилин до готовності зніміть фольгу, щоб підрум’янився верх.

Смачного!

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!