
Інгредієнти:
- кабачки – 2-3 шт.
- фарш – 600-700 г
- помідор – 3 шт.
- цибуля – 1 шт.
- твердий сир – 150 г
- соєвий соус – 2 ст.л.
- сметана – 200 г
- яйце – 2 шт.
- сіль, перець, часник
Процес приготування:
- Якщо у вас старі кабачки, очистьте їх від шкірки (молоді за бажанням) і наріжте кружальцями завтовшки 2-3 см. Посоліть і залиште на 10 хвилин.
- Подрібніть цибулю і часник, змішайте з фаршем, додайте сіль і перець, добре перемішайте.
- Помідори та печериці (за бажанням) замаринуйте в соєвому соусі.
- Деко змастіть олією та викладіть продукти, як на фото:
- Натріть сир на дрібній тертці, змішайте зі сметаною, яйцями і спеціями. Вилийте соус зверху на овочі.
- Накрийте фольгою і запікайте при 180 градусах протягом 50 хвилин. За 10 хвилин до готовності зніміть фольгу, щоб підрум’янився верх.
Смачного!