Фірмова страва моєї подруги. Готує на всі свята: просто смакота, а не м’ясо!

Фірмова страва моєї подруги. Готує на всі свята: просто смакота, а не м'ясо!
Фірмова страва моєї подруги. Готує на всі свята: просто смакота, а не м'ясо!

Хочу запропонувати вам зробити дуже смачні і соковиті відбивні з курячого м’яса в оригінальному і пікантному цибулевому клярі. Така ароматна і хрустка скоринка, ідеально доповнює соковите і ніжне м’ясо. Рецепт простий і неймовірно смачний!

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • філе куряче, 700 г;
  • яйця, 2 шт.;
  • сіль, перець, спеції;
  • цибуля, 1 шт.;
  • борошно, сметана.

Процес приготування

М’ясо промиваємо і просушуємо паперовими рушниками.

Ріжемо філе на скибочки і кожен злегка відбиваємо.

Змішуємо сметану з сіллю і перцем, будь-якими спеціями на ваш смак і змащуємо сумішшю м’ясо з усіх боків.

Залишаємо м’ясо маринуватися на 30 – 60 хвилин.

Цибулю тремо на грубій тертці і змішуємо з яйцями, солимо і перчимо.

Кожен шматочок м’яса обвалюють в борошні, потім цибулево-яєчну масу і обсмажуємо на розігрітій олії з двох сторін.

При подачі я посипаю рубаною зеленню і подаю з домашнім соусом зі сметани, кропу і часнику.

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!