Гаряча страва на Новий рік — свинна рулька! М’ясо виходить м’яке та ніжне, що можна їсти губами

Гаряча страва на Новий рік — свинна рулька! М'ясо виходить м'яке та ніжне, що можна їсти губами
М'ясо на Новий рік — свинна рулька! Виходить м'яка та ніжна, що можна їсти губами

М’ясо на Новий рік – рецепт

Інгредієнти:

  • Цибуля – 1 шт.
  • Гриби – 200 г
  • Часник – 1 головка
  • Сіль, перець – 2 чайні ложки
  • Мелений лавровий лист – 0,5 чайної ложки
  • Ніжки курячі – 6 шт.
  • Рулька – 1 шт. (візьміть велику)
  • Зубочистки і довгі шпажки
  • Бульйон: Вода 0,5 л + сіль + перець і лавровий лист

Відео-рецепт приготування: