Гаряча страва на святковий стіл! Сподобається всім любителям смачно поїсти!

Гаряча страва на святковий стіл! Сподобається всім любителям смачно поїсти!
Гаряча страва на святковий стіл! Сподобається всім любителям смачно поїсти!

М’ясні рулетики з начинкою. Якщо хочете щось приготувати смачненьке на святкову або сімейну вечерю, то час спробувати цю страву!

Інгредієнти:

  • Свинина (вирізка) – 500 г
  • Печериці – 300 г
  • Сметана – 3 ст. л.
  • Борошно – 1 ст. л.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Часник – 1 зубчик
  • Сир – 70 г
  • Зелень

Процес приготування:

  1. Вирізку потрібно розділити на три частини. Кожен шматок обробити і відбити.
  2. У сметану (1,5 ст.л.) додати часник, пропущений через прес. Посолити на (свій) смак. Перемішати.
  3. Отриманою сумішшю обмазати тонким шаром кожен шматочок м’яса.
  4. Печериці і цибулю дрібно нарізати. На сковороді розігріти соняшникову олію. Викласти печериці і цибулю обсмажувати. Посолити на (свій) смак. Готувати на великому вогні, періодично перемішуючи до появи золотистого кольору.
  5. Додати до грибів сметану (1,5 ст. л.). Перемішати. Додати 1 ст. л. борошна і помішувати до загустіння маси. Начинка готова.
  6. На кожен шматочок відбитого м’яса зверху викласти грибну начинку, рівномірно розподіливши.
  7. Згорнути відбивні з начинкою в рулетики. Викласти їх на деко. Зверху посипати терти сиром.
  8. Помістити блюдо в розігріту до 200 градусів духовку на 1 годину.
  9. Перед подачею посипати зеленню.

Смачного!

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!