
М’ясні рулетики з начинкою. Якщо хочете щось приготувати смачненьке на святкову або сімейну вечерю, то час спробувати цю страву!
Інгредієнти:
- Свинина (вирізка) – 500 г
- Печериці – 300 г
- Сметана – 3 ст. л.
- Борошно – 1 ст. л.
- Цибуля – 1 шт.
- Часник – 1 зубчик
- Сир – 70 г
- Зелень
Процес приготування:
- Вирізку потрібно розділити на три частини. Кожен шматок обробити і відбити.
- У сметану (1,5 ст.л.) додати часник, пропущений через прес. Посолити на (свій) смак. Перемішати.
- Отриманою сумішшю обмазати тонким шаром кожен шматочок м’яса.
- Печериці і цибулю дрібно нарізати. На сковороді розігріти соняшникову олію. Викласти печериці і цибулю обсмажувати. Посолити на (свій) смак. Готувати на великому вогні, періодично перемішуючи до появи золотистого кольору.
- Додати до грибів сметану (1,5 ст. л.). Перемішати. Додати 1 ст. л. борошна і помішувати до загустіння маси. Начинка готова.
- На кожен шматочок відбитого м’яса зверху викласти грибну начинку, рівномірно розподіливши.
- Згорнути відбивні з начинкою в рулетики. Викласти їх на деко. Зверху посипати терти сиром.
- Помістити блюдо в розігріту до 200 градусів духовку на 1 годину.
- Перед подачею посипати зеленню.
Смачного!