
Гаряче до сніданку за 15 хвилин: рум’яний коржик з сиру і яблук на сковороді
Інгредієнти:
- сир – 180-200 г
- борошно – 80 г
- яйце – 1 шт.
- яблуко – 1 шт.
- цукор – 2-3 ст.л.
- розпушувач – 1 ч.л.
- сіль – дрібка
Рецепт приготування:
- У великій мисці змішайте яйце з цукром. Додайте сир і сіль, добре перетріть в однорідну масу.
- Всипте просіяне борошно разом з розпушувачем. Перемішайте. У вас повинно вийти густе сирне тісто.
- Наріжте яблуко дрібними шматочками і додайте в тісто.
- Змастіть сковороду маслом і викладіть тісто, розрівняйте ложкою або лопаткою. Накрийте кришкою і готуйте на маленькому вогні приблизно 10-15 хвилин.
- Переверніть корж на іншу сторону за допомогою лопатки. Накрийте кришкою і готуйте ще 5-10 хвилин. Смачного!