Глазур для паски на Великдень, яка не обсипається

Глазур для паски на Великдень, яка не обсипається
Глазур для паски на Великдень, яка не обсипається

Глазур для паски – це головна прикраса для паски. Господині вже шукають надійний рецепт основного частування. Раніше ми розповідали як готується паска. Також, ділилися рецептом паски від Дарії Цвек та рецептом від пані Стефи. Але як зробити глазур для паски, яка не обсипається, не кришиться і не липне? Покроковий рецепт білкової глазурі і кілька хитрощів, щоб вона блищала і не обсипалася, читайте в матеріалі.

Напередодні світлого свята Великодня , хочеться поділитися з читачами рецептом незвичайної глазурі для пасок без яєчних білків .

Готується така помадка на основі желатину, завдяки цьому компоненту вона зберігає свою еластичність, НЕ засихає і не липне до ножа під час розрізання випічки.

Інгредієнти:

  • цукор – 200 г
  • желатин – 6 г
  • вода – 100 мл
  • лимонний сік – за смаком

Желатинова глазур для пасок – покроковий рецепт приготування з фото

  1. Желатин змішайте з 2 ст. л. води, залиште на 15-20 хвилин для набухання.
  2. В цей час у воді, що залишилася розчиніть цукор і поставте на повільний вогонь до легкого загустіння рідини.
  3. В трохи остиглий сироп введіть желатин, збивайте масу міксером на високій швидкості до білого кольору (близько 4-5 хвилин), додайте лимонний сік.
Желатинова глазур для пасок - покроковий рецепт приготування з фото
Желатинова глазур для пасок – покроковий рецепт приготування з фото

Через 10 хвилин глазур’ю можна покривати остиглі паски. Відразу ж прикрасьте їх посипкою – і готово!

Желатинова глазур — ідеальна цукрова глазур з желатином для паски
Желатинова глазур — ідеальна цукрова глазур з желатином для паски

Желатиновою глазур’ю можна прикрашати не тільки паски, а й кекси, тістечка, торти без випічки .

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!