Голубці НЕЗВИЧАЙНІ, таких ви ще не їли! Це дуже смачно, готуйте подвійну порцію

Голубці НЕЗВИЧАЙНІ, таких ви ще не їли! Це дуже смачно, готуйте подвійну порцію
Голубці НЕЗВИЧАЙНІ, таких ви ще не їли! Це дуже смачно, готуйте подвійну порцію

Сьогодні пропоную вам зробити незвичайні голубці: по-перше, готувати їх ми будемо з ніжної пекінської капусти, по-друге, зробимо незвичайний смачний соус!

Інгредієнти:

  • капуста пекінська, 1 шт. (8 великих листків;
  • картопля, 5 шт.;
  • олія, 3 ст.л.;
  • лавровий лист, 3 шт.

Для приготування начинки:

  • фарш, 500 г;
  • рис, 3 ст.л.;
  • цибуля, 1 шт.;
  • пекінська капуста, 100 г.

Для приготування соусу необхідно :

  • морква,солодкий перець, цибуля по 2 шт.;
  • капуста пекінська, 100 г;
  • томатна паста, 1 ст.л.;
  • масло вершкове, 2 ст.л.;
  • сметана, 2 ст.л.;
  • вода кип’ячена, 4 – 5 склянок;
  • олія, 3 ст.л.;
  • сіль перець.

Процес приготування:

  1. Промиваємо рис і відварюємо його до напівготовності протягом 5 хвилин.
  2. Фарш змішуємо з дрібно нарізаною цибулею, рисом, солимо і перчимо, перемішуємо.
  3. Капусту розбираємо на листочки, середину капусти дрібно нарізаємо і близько 100 г додаємо в начинку, перемішуємо фарш. Накриваємо фарш і ставимо в холодильник.
  4. Окропом заливаємо листи капусти на 2 хвилини. Виймаємо.
  5. Зрізаємо товсті жили і ріжемо на 2 частини вздовж.
  6. Формуємо голубці і складаємо їх в каструлю.

     

  7. Картоплю ріжемо часточками і обсмажуємо до рум’яності на  олії та викладаємо в казан.
  8. Обсмажуємо злегка голубці на олії і викладаємо на картоплю.

     

  9. Для соусу тушкуємо овочі, солимо, перчимо і додаємо дрібно різану пекінську капусту, тушкуємо пару хвилин, вливаємо томатну пасту і кладемо шматочок вершкового масла, вливаємо склянку води, перемішуємо.

     

  10. Подрібнюємо соус блендером і виливаємо його до голубців і картоплі, попередньо розбавивши його водою.
  11. Солимо до смаку і доводимо до кипіння, додаємо лавровий лист і тушкуємо на повільному вогні 30 хвилин.

    При подачі посипаємо зеленню. Таким чином, ви приготували і голубці, а картопляний гарнір.

Смачного!