Голубці тепер запікаю в духовці! Виходять ціленькі, не розлізаються і дуже смачні!

Голубці тепер запікаю в духовці! Виходять ціленькі, не розлізаються і дуже смачні!
Голубці тепер запікаю в духовці! Виходять ціленькі, не розлізаються і дуже смачні!
Готую голубці за сімейним рецептом. Люблю, щоб всередині не була каша, щоб вони були ціленькі і не розлазилися на вилці.
Інгредієнти:
  • 0.5 кг рису (“Чемпіон” пропарений),
  • крижівки,
  • 5-6 середніх цибулин,
  • 2 великі моркви,
  • 200-500 г фаршу,
  • сіль, перець
Соус:
  • 200 мл води,
  • 1 ст.л. томатної пасти,
  • 200 мл сметани (можна більше)
  • сіль, перець
Рецепт приготування:
  1. Рис кладу сирий. Справа в тому, що м’яса не шкодую, воно упарюється і виділяє багато соку, який швидко всмоктується рисом. Рис набухає, а м’ясо упарюється. Голубчики лишаються повні.
  2. Накрутила голубці і поставила пектися в духовку в один ряд, змастила зверху олією. Так вони пеклися на середньому нагріві 2 години. Так вони ВЖЕ готові до споживання. Але я охолоджую і заморожую.
  3. А далі – хто як хоче: чи відразу подавати зі сметаною, чи в підливці потушити на малому вогні.

Автор – Оксана Мищишин

Голубці тепер запікаю в духовці! Виходять ціленькі, не розлізаються і дуже смачні!
Голубці тепер запікаю в духовці! Виходять ціленькі, не розлізаються і дуже смачні!
error: Увага: Контент захищено від копіювання !!