Голубців тепер не готую! М’ясний рулет «Голубець» готується в рази швидше! Виглядає красиво, апетитно та оригінально

Голубців тепер не готую! М'ясний рулет «Голубець» готується в рази швидше! У розрізі буде виглядати шикарно
Голубців тепер не готую! М'ясний рулет «Голубець» готується в рази швидше! У розрізі буде виглядати шикарно
Навіщо загортати голубці окремо, якщо в 3 рази простіше приготувати такого красеня ?! Крім фаршу, рису і капусти – основних складових класичних голубців – доповнимо рулет овочевою начинкою. У розрізі буде виглядати шикарно!

М’ясний рулет «Голубець» в томатному соусі

Інгредієнти:

  • яловичий фарш – 500 г
  • цибуля – 1 шт.
  • яйце – 1 шт.
  • морква – 2 шт.
  • кукурудза консервована – 200 г
  • огірки солені – 1 шт.
  • перець болгарський – 1 шт.
  • капуста савойська
  • томатний соус – 450 мл
  • рис – 1 скл.
  • сіль, перець – за смаком
  • сир твердий – 20 г

Рецепт приготування:

  1. Викладіть фарш в миску, додайте яйце, приправте сіллю і перцем. Потім додайте дрібно нарізаний перець, цибулю, огірки, варений рис і кукурудзу. Ретельно перемішайте.
  2. Листя капусти ошпарте і розкладіть один біля одного. Викладіть половину м’яса по центру.
  3. Очищену моркву натріть. Сир теж натріть і з’єднайте з морквою. Викладіть на фарш.
  4. Викладіть фарш, що залишився і прикрийте капустяним листям. Загорніть рулет.
  5. Загорніть рулет в фольгу і запечіть протягом 40 хвилин при 180 градусах.
  6. Після запікання наріжте рулет кружальцями і викладіть на блюдо з підігрітим томатним соусом.

    Голубців тепер не готую! М'ясний рулет «Голубець» готується в рази швидше! У розрізі буде виглядати шикарно
    Голубців тепер не готую! М’ясний рулет «Голубець» готується в рази швидше! У розрізі буде виглядати шикарно