М’ясний рулет «Голубець» в томатному соусі
Інгредієнти:
- яловичий фарш – 500 г
- цибуля – 1 шт.
- яйце – 1 шт.
- морква – 2 шт.
- кукурудза консервована – 200 г
- огірки солені – 1 шт.
- перець болгарський – 1 шт.
- капуста савойська
- томатний соус – 450 мл
- рис – 1 скл.
- сіль, перець – за смаком
- сир твердий – 20 г
Рецепт приготування:
- Викладіть фарш в миску, додайте яйце, приправте сіллю і перцем. Потім додайте дрібно нарізаний перець, цибулю, огірки, варений рис і кукурудзу. Ретельно перемішайте.
- Листя капусти ошпарте і розкладіть один біля одного. Викладіть половину м’яса по центру.
- Очищену моркву натріть. Сир теж натріть і з’єднайте з морквою. Викладіть на фарш.
- Викладіть фарш, що залишився і прикрийте капустяним листям. Загорніть рулет.
- Загорніть рулет в фольгу і запечіть протягом 40 хвилин при 180 градусах.
- Після запікання наріжте рулет кружальцями і викладіть на блюдо з підігрітим томатним соусом.