Булочки готуються дуже просто. Після випічки, всередині утворюється порожнина, яку можна заповнити заварним кремом, згущеним молоком або шоколадом.
Тісто замішується за три хвилини, за допомогою блендера. Якщо його немає, то можна просто вінчиком це зробити. В цілому, на приготування булочок йде не більше двадцяти хвилин, тому сміливо готуйте на сніданок.
Інгредієнти:
- молоко – 200 мл
- яйця – 2 шт.
- борошно – 150 г
- сіль – 1/3 ч. л.
- олія – 1 ст. л.
З цієї кількості інгредієнтів виходить ціла гора смачних булочок. Може поснідати вся сім’я!
Рецепт приготування:
1. У чашу міксера всипаємо борошно. Додаємо яйця, молоко, сіль і ложку олії. Змішуємо до однорідності.
2. Беремо маленькі форми для кексів. Кожну формочку заповнюємо на 1/3.
3. Ставимо в розігріту духовку до 220 градусів на 15 хвилин. Коли булочки піднімуться, зменшуємо температуру до 150 градусів, і випікаємо ще приблизно 7-10 хвилин.
Готові повітряні булочки відразу подаємо до столу. Начинку додаємо за смаком та бажанням. До речі, начинку можна додати не тільки солодку. Навіть печінковий паштет підійде.
Відео-рецепт: