Гора пиріжків з капустою за 20 хвилин: як швидко приготувати пишне і м’яке тісто на кефірі?

Пиріжки з капустою за 20 хвилин

Інгредієнти:

  • Кефір – 250 мл
  • яйце – 1 шт.
  • Цукор – 1 ст. л.
  • Сіль – ¼ ч. л.
  • Сода ½ ч. л.
  • Соняшникова олія – 1 ст. л.
  • Борошно – 300-350 г
  • Тушкована капуста для начинки

Як готувати?

  1. Змішати кефір і яйце.
  2. Додати цукор, сіль і влити олію. Перемішати, а потім додати і соду.
  3. З’єднати з борошном (вводити поступово). Замісити тісто. Накрити і залишити на п’ять хвилин.
  4. Тісто розділити на частини, сформувати пиріжки з капустою. Смажити на олії з двох сторін до золотистого кольору.
Гора пиріжків з капустою за 20 хвилин: як швидко приготувати пишне і м'яке тісто на кефірі?
Гора пиріжків з капустою за 20 хвилин: як швидко приготувати пишне і м’яке тісто на кефірі?