Горох НЕ варю годинами, вистачає 5 хвилин і замочувати не потрібно (для супу або каші): ділюся рецептом

Горох НЕ варю годинами, вистачає 5 хвилин і замочувати не потрібно (для супу або каші): ділюся рецептом
Горох НЕ варю годинами, вистачає 5 хвилин і замочувати не потрібно (для супу або каші): ділюся рецептом

Використовую я звичайний твердий горох, цілий, а іноді колотий, тут різниці немає. Будь-який горох я варю за лічені хвилини. Як в супі, так і в каші!

Заінтригувала? Тоді давайте приступимо до приготування горохового супу.

Інгредієнти:

  • Картопля
  • Цибуля
  • Морква
  • Горох
  • Спеції на (свій) смак
  • Копченості (за бажанням)

Приготування:

  1. Картоплю я поставила варитися цілою, потім я її просто зблендерую, я люблю суп-пюре. Так само обсмажити цибулю і моркву до м’якості.
  2. Беремо будь-який горох. Насипаємо трохи гороху в чашу блендера і подрібнюємо.
  3. Повинна вийти дрібна горохова крупа.
  4. Як тільки картопля зварилася, додаємо засмажку і копченості. В останню чергу всипаємо крупу і добре розмішуємо.
  5. Суп починає густіти на очах, виходить наваристий, смачний і не потрібно чекати 3 години поки горох розвариться. Анна Юрагіна | прості рецепти
  6. При такому способі приготування смак супу залишається неймовірно смачним!

За матеріалами: Анна Юрагіна | прості рецепти