
Використовую я звичайний твердий горох, цілий, а іноді колотий, тут різниці немає. Будь-який горох я варю за лічені хвилини. Як в супі, так і в каші!
Заінтригувала? Тоді давайте приступимо до приготування горохового супу.
Інгредієнти:
- Картопля
- Цибуля
- Морква
- Горох
- Спеції на (свій) смак
- Копченості (за бажанням)
Приготування:
- Картоплю я поставила варитися цілою, потім я її просто зблендерую, я люблю суп-пюре. Так само обсмажити цибулю і моркву до м’якості.
- Беремо будь-який горох. Насипаємо трохи гороху в чашу блендера і подрібнюємо.
- Повинна вийти дрібна горохова крупа.
- Як тільки картопля зварилася, додаємо засмажку і копченості. В останню чергу всипаємо крупу і добре розмішуємо.
- Суп починає густіти на очах, виходить наваристий, смачний і не потрібно чекати 3 години поки горох розвариться.
- При такому способі приготування смак супу залишається неймовірно смачним!
За матеріалами: Анна Юрагіна | прості рецепти