
Така закуска виходить соковита, хрустка, ароматна і завжди з’їдається із задоволенням.
Інгредієнти:
- Тонкий лаваш – 1 шт.
- Мариновані огірки – 2 шт.
- Капуста – 350 г
- Цибуля – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Майонез – 2-3 ст.л.
- Кріп – 1 / 2 пучка
- Сіль – 1 / 2 ч.л.
Рецепт приготування:
-
- Дрібно нарізати цибулю, залити кип’ятком та залишити на 2-3 хвилини.
- На крупній тертці натерти огірки, капусту та моркву. Змішати інгредієнти з цибулею та майонезом.
- Додати сіль, перець та подрібнену зелень.
- Лаваш змастити начинкою, додати ще кілька крапель майонезу та загорнути щільним рулетом.
- Нарізати на порційні шматочки та обсмажити на олії до золотистої скоринки. Смачного!