Готувала на вечерю вже 100 разів і все одно не набридає. Просто, але рідні обожнюють такі оладки

Готувала на вечерю вже 100 разів і все одно не набридає. Просто, але рідні обожнюють такі оладки

Оладки з м’ясом. Дуже смачна і швидка страва, яку люблять і дорослі, і діти. Я їх готую часто на вечерю і просто для перекусу, наприклад в дорогу.

Інгредієнти:

  • куряча грудка – 400-500 г
  • сметана + майонез  – 200 г
  • яйце – 1 шт.
  • сіль, перець
  • борошно – 100 г

Для картоплі:

  • картопля – 600 г
  • сіль – 1 / 2 ч.л.
  • приправа для картоплі – 1 / 2 ч.л.
  • панірувальні сухарі – 3 ст.л.
  • олія – 3 ст.л.

Процес приготування:

  1. М’ясо ріжемо дрібними кубиками і змішуємо з яйцем, сметаною і майонезом, солимо і перчимо. Всипаємо борошно і вимішуємо тісто.
  2. Обсмажуємо оладки під кришкою на невеликому вогні з двох сторін до рум’яної скоринки.
  3. Картоплю ріжемо шматочками, солимо і перчимо, посипаємо спеціями для картоплі і панірувальними сухарями. Перемішуємо.
  4. Форму для запікання змащуємо олією і викладаємо картоплю в один шар.
  5. Запікаємо 30-35 хвилин при 200 градусах до рум’яності.

Подаю таку вечерю зі сметанно-часниковим соусом. Смачного!

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!