
Готується просто, виходить смачно. Смак цього рулету підкорить з першого шматочка!
Шоколадний рулет з вершковою начинкою
Рецепт приготування:
- Печиво подрібнити в крихту за допомогою комбайна. Додати какао, перемішати.
- Влити тепле молоко та замісити руками тісто. Обмотати тісто харчовою плівкою та приготувати начинку.
- Для начинки: змішати вершковий сир з пудрою та цукром.
- Застелити на столі 2 шари харчової плівки, викласти наше тісто (кулю) та накрити зверху теж 2-ома шарами плівки. За допомогою качалки, розкачати тісто в прямокутний пласт.
- Забрати верхній шар плівки, на тісто викласти начинку, розрівняти.
- За допогою харчової плівки, згорнути рулет. Можна відправити в холодильник на 1 годину для застигання, а можна смакувати одразу 😉