
Інгредієнти:
- борошно, 200 г;
- вода холодна, 3 ст.л.;
- дрібка солі;
- яйце, 1 шт.;
- масло вершкове, 50 г.
Для приготування начинки:
- гриби (печериці), 300 г;
- сир, 100 г;
- цибуля, 1 шт.;
- зелень за смаком.
Процес приготування:
- Вершкове масло візьміть кімнатної температури.
- Яйце збиваємо з сіллю, додаємо масло, збиваємо до однорідності. Вливаємо воду, збиваємо.
- Борошно просіваємо і всипаємо в масу, вимішуємо м’яке тісто. Ми залишаємо тісто, накривши його рушником на 15 хвилин.
- Цибулю і гриби ріжемо кубиком, обсмажуємо на олії і охолоджуємо.
- Зелень рубаємо, сир тремо на тертці.
- Форму застилає пергаментом, викладаємо тісто і формуємо бортики. Викладаємо начинку і посипаємо зеленню, потім сиром. Борти не потрібно робити високі.
Запікаємо при 220 градусах протягом 25 хвилин. Смачного!