Готую 2 рази на день і просять ще! Царська величезна домашня піца

Для тіста:

  • Тепла вода – 200 мл
  • Цукор – 1 чайна ложка
  • Сухі дріжджі – 1 чайна ложка
  • Сіль – ½ чайної ложки
  • Борошно – 300 г
  • Олія – 2 столові ложки.

Для начинки:

  • Кетчуп – 2-3 столові ложки.
  • Ковбаса, сир, гриби, оливки та інші інгредієнти піци – на ваше бажання.

Процес приготування:

  1. Наливаємо в об’ємну миску теплу воду. Додаємо цукор, дріжджі, сіль, олію.
  2. Збиваємо суміш за допомогою віночка і всипаємо борошно. Вимішуємо тісто за допомогою пластмасової лопатки.
  3. Накриваємо миску харчовою плівкою та відставляємо на 1 годину, щоб тісто підійшло.
  4. Змащуємо круглу форму олією, викладаємо на неї тісто, вирівнюючи руками і зробивши маленькі борти по краю.
  5. Нагріваємо духовку до 200 градусів і відправляємо туди заготівлю з тіста на 10-12 хвилин.
  6. Виймаємо з духовки заготівлю для піци, даємо трохи охолонути.
  7. Змащуємо кетчупом. Викладаємо вибрані інгредієнти для начинки.
  8. Відправляємо піцу в розігріту до 200 градусів духовку на 5-8 хвилин.
  9. Дістаємо піцу з духовки, нарізаємо на порційні шматки та подаємо до столу.