
Смачна і ситна страва, коли хочеться смачненького. Готується дуже швидко з простих інгредієнтів. А виходить дуже ароматна страва, яка потішить ніжним смаком. Спробуйте!
Продукти:
- 2 кг картоплі;
- 800 г яловичини;
- 1 цибулина;
- 1-2 ст. л. сметани;
- 50 г вершкового масла;
- сіль, перець за смаком.
Як готувати:
- М`ясо мелемо на фарш, цибулю також.
- Фарш солимо, перчимо, обсмажуємо на гарячій сковороді.
- Картоплю відварюємо до готовності, додаємо масло.
- Форму застеляємо пергаментом.
- Змащуємо форму олією, викладаємо половину картопляного пюре. Розрівнюємо лопаткою.
- Викладаємо обсмажений фарш.
- Зверху викладаємо картопляне пюре, яке залишилося.
- Верх запіканки змащуємо сметаною.
- Випікаємо при 180 градусах до золотистого кольору.
- Зачекайте, коли запіканка охолоне і тоді розрізайте.