
Приголомшлива сирна закуска на новорічний стіл, яка доповнить ваше новорічне меню .
Такий закусочний рулет приготувати дуже просто, але в результаті виходить чудова холодна закуска на новий рік , та й на будь-яке свято.
Інгредієнти:
- яйця – 3 шт.
- сметана – 3 ст.л. (з гіркою)
- твердий сир – 300 г
- морква – 1 шт.
- сіль – 0.5 ч.л.
- Начинка: сирки плавлені – 3 шт.
- крабові палички – 240 г
- часник – 2 зуб.
- кріп – 0.5 пуч.
- сметана – 2 ст.л.
Рецепт приготування:
- В миску вбиваємо яйця, додаємо сіль і добре збиваємо вінчиком.
- Додаємо натерту на дрібній тертці моркву, натертий сир, сметану, перемішуємо до однорідної маси.
- Форму застеляємо пергаментним папером, змащуємо олію і розподіляємо сирно-морквяну масу по всьому деко.
- Відправляємо в розігріту духовку до 180 градусів і випікаємо 12 хвилин. Готовий бісквіт перекладаємо на пергаментний папір і даємо повністю охолонути.
- Готуємо начинку: в глибоку миску кладемо натерті плавлені сирки, крабові палички, часник, подрібнений кріп, сметану, перемішуємо.
- Викладаємо начинку на сирну основу, рівномірно розподіляємо і загортаємо в рулет.
- Рулет загортаємо в пергаментний папір і прибираємо в холодильник на 1 годину. Готову закуску дістаємо з холодильника, нарізаємо і подаємо на святковий стіл. Смачного!
