Готую гарбуз на сковороді: всі мої гості просять рецепт! Дуже смачна страва на вечерю

Готую гарбуз на сковороді: всі мої гості просять рецепт! Дуже смачна страва на вечерю
Готую гарбуз на сковороді: всі мої гості просять рецепт! Дуже смачна страва на вечерю

Інгредієнти:

  • гарбуз, близько 400 г;
  • часник, 1 зубчик;
  • кріп і петрушка;
  • сметана, 150 г;
  • сіль, перець, розмарин;
  • мускатний горіх, чверть ч.л.

Процес приготування:

  1. Гарбуз ріжемо невеликими кубиками.
  2. Розігріваємо олію і викладаємо гарбуз, солимо і перчимо за смаком.
  3. Обсмажуємо гарбуз протягом 5 хвилин до золотистої скоринки.
  4. Кріп і петрушку дрібно ріжемо, змішуємо зі сметаною, подрібненим часником, мускатним горіхом і розмарином.
  5. В гарбуз виливаємо соус і все добре перемішуємо, щоб шматочки гарбуза були в соусі.
  6. Накриваємо кришкою, тушкуємо на повільному вогні 5-10 хвилин.

Подаємо це соковите і смачне блюдо з різними гарнірами, м’ясом і рибою, його вершковий смак прекрасно поєднується з іншими продуктами.

Часник ви можете додавати до смаку, а сметану, можна замінити жирними вершками.

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!