Готую його БЕЗ ДУХОВКИ другий день поспіль. Всього ЗА 30 ХВИЛИН. Неймовірний ТОРТ НА СКОВОРОДІ

Хочеться солодкого, але для випічки немає ні часу, ні бажання? Виручить дуже швидкий торт на сковороді. Рецепт перевірений, вдається завжди. Спробуйте!

Продукти:

  • 220 г борошна;
  • 2 яйця;
  • 0,5 ч. л. солі;
  • 130 г вершкового масла;
  • 100 г меду;
  • 1 ч. л. соди;
  • 150 г вареного згущеного молока;
  • 200 г сметани.

Як готувати:

  1. У невелику каструлю викладіть 130 г вершкового масла, 2 яйця, 100 г меду, щіпку солі.
  2. Поставте суміш на водяну баню. Перемішайте. Коли маса повністю з’єднається і розтане, додайте 1 ч. л. соди. Знову перемішайте.
  3. Коли маса почне пінитися, додайте трохи борошна від загальної кількості, перемішайте.
  4. Можна зняти з вогню і трохи остудити.
  5. Додайте борошно, що залишилося, замісіть тісто.
  6. Перекладіть його на дошку. Розділіть на 8 частин. Кожну розкачайте в тонкий пласт.
  7. Викладіть на суху сковороду і випікайте з двох сторін по одній-дві хвилині. Найкраще це робити на середньому вогні, щоб коржі не пригоріли.
  8. Спечіть всі коржі.
  9. Для крему візьміть 150 г вареного згущеного молока, додайте вершкове масло і сметану.
  10. Збийте все міксером. Крем готовий.
  11. Збираємо торт: змащуємо коржі кремом, викладаємо.
  12. Прикрасити торт можна за бажанням.
  13. Залиште на кілька годин у холодильнику, щоб усі коржі добре просочилися.

Торт виходить дуже смачний, м’який, ароматний. Те, що треба, для сімейного чаювання. Не забудьте поділитися смачним рецептом з друзями у соцмережах!