Готую його кожні вихідні! Швидкий заливний пиріг до чаю за 5 хвилин + випічка

Готую його кожні вихідні! Швидкий заливний пиріг до чаю за 5 хвилин + випічка
Готую його кожні вихідні! Швидкий заливний пиріг до чаю за 5 хвилин + випічка

Інгредієнти:

  • масло вершкове – 90 г;
  • борошно – 2 ст.;
  • цукор – 1 ст.;
  • розпушувач – 10 г;
  • сметана – 2 ст.л.;
  • яйця – 3 шт.;
  • ванілін – за смаком
  • абрикоси, персики, яблука (на дно форми)

Рецепт приготування:

  1. Яйця збиваємо з цукром і додаємо сметану, тепле розтоплене вершкове масло. Масу добре перемішуємо.
  2. Борошно просіваємо з розпушувачем і порційно вводимо в тісто.
  3. Абрикоси вибирайте щільні, розріжте на 2 половинки і видаліть кісточки.
  4. Дно форми застилити пергаментом і викласти часточки абрикос, залити тістом.
  5. Духовку розігріваємо до 180 градусів і випікаємо протягом 30 – 35 хвилин.
  6. Трохи остудіть у формі і виймайте. Готовий пиріг можна посипати цукровою пудрою.