
Інгредієнти:
- масло вершкове – 90 г;
- борошно – 2 ст.;
- цукор – 1 ст.;
- розпушувач – 10 г;
- сметана – 2 ст.л.;
- яйця – 3 шт.;
- ванілін – за смаком
- абрикоси, персики, яблука (на дно форми)
Рецепт приготування:
- Яйця збиваємо з цукром і додаємо сметану, тепле розтоплене вершкове масло. Масу добре перемішуємо.
- Борошно просіваємо з розпушувачем і порційно вводимо в тісто.
- Абрикоси вибирайте щільні, розріжте на 2 половинки і видаліть кісточки.
- Дно форми застилити пергаментом і викласти часточки абрикос, залити тістом.
- Духовку розігріваємо до 180 градусів і випікаємо протягом 30 – 35 хвилин.
- Трохи остудіть у формі і виймайте. Готовий пиріг можна посипати цукровою пудрою.