Готую кожного літа! З такими кабачками і М’ЯСА НЕ ТРЕБА !!!

Готую кожного літа! З такими кабачками і М'ЯСА НЕ ТРЕБА !!!
Готую кожного літа! З такими кабачками і М'ЯСА НЕ ТРЕБА !!!

Інгредієнти:

  • Кабачки – 2 шт. (500 г)
  • Яйця – 2 шт.
  • Сіль
  • Крохмаль або борошно – 50 г (2 ст.л.)
  • Сир твердий, або сулугуні – 150 г

ДЛЯ СОУСУ:

  • Сметана (будь-якої жирності) – 150 г
  • Кріп – 20-30 г
  • Часник 2-3 зубчики
  • Сіль

Процес приготування:

  1. Нарізаємо кабачки кружальцями, кожен з них прорізаємо, але не до кінця.
  2. Натираємо твердий сир на тертці.
  3. Яйця збиваємо виделкою з сіллю.
  4. Всередину кожного кабачка кладемо  тертий сир, вмочуємо кабачок в борошно та яйце. Обсмажуємо на олії.

Такі кабачки можна подавати зі сметанно-часниковим соусом. Смачного!

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!