Ділюся з вами сьогодні легким рецептом смачної і ситної вечері. Якщо у вас зовсім немає часу готувати щось багатоетапне, що вимагає багато підготовки продуктів, то цей рецепт вам на допомогу. Страва буде порційною.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- капуста;
- фарш;
- цибуля велика;
- сир;
- гірчиця;
- сметана;
- сіль, перець.
Процес приготування
Цибулю беремо велику, щоб можна було нарізати її великими кружечками – шайбочками. Викладаємо на деко, застелене пергаментом.
Виходячи з отриманої кількості кілець, беріть інші продукти.
Тепер змащуємо колечка гірчицею, посипаємо вашими улюбленим спеціями для овочів і ароматними травами.
Фарш беріть на свій смак, можна будь-який. Заправляємо його як зазвичай, формуємо “котлетки” за розміром ваших цибулевих кілець. Викладаємо фарш на колечка.
Тонко і дрібно шаткуємо трохи капусти і переминався її руками, трохи присолюємо і викладаємо на фарш невеликою гіркою.
На капусту робимо сіточку сметани і посипаємо тертим сиром і знову сіточка сметани.
Порада: капусту можна змішати з нарізаною зеленню, ароматними травами, часником.
Запікаємо при 180 градусах близько 20 – 30 хвилин.