Готую круглий рік! Смачніше ніж голубці, краще ніж котлети

Ділюся з вами сьогодні легким рецептом смачної і ситної вечері. Якщо у вас зовсім немає часу готувати щось багатоетапне, що вимагає багато підготовки продуктів, то цей рецепт вам на допомогу. Страва буде порційною.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • капуста;
  • фарш;
  • цибуля велика;
  • сир;
  • гірчиця;
  • сметана;
  • сіль, перець.

Процес приготування

Цибулю беремо велику, щоб можна було нарізати її великими кружечками – шайбочками. Викладаємо на деко, застелене пергаментом.

Виходячи з отриманої кількості кілець, беріть інші продукти.

Тепер змащуємо колечка гірчицею, посипаємо вашими улюбленим спеціями для овочів і ароматними травами.

Фарш беріть на свій смак, можна будь-який. Заправляємо його як зазвичай, формуємо “котлетки” за розміром ваших цибулевих кілець. Викладаємо фарш на колечка.

Тонко і дрібно шаткуємо трохи капусти і переминався її руками, трохи присолюємо і викладаємо на фарш невеликою гіркою.

На капусту робимо сіточку сметани і посипаємо тертим сиром і знову сіточка сметани.

Порада: капусту можна змішати з нарізаною зеленню, ароматними травами, часником.

Запікаємо при 180 градусах близько 20 – 30 хвилин.

Джерело