
М’ясо виходить дуже соковитим, ароматним і м’яким, з часниковим смаком. Можна брати будь-яку частину курки або інше м’ясо. Головне, це добре все промаринувати і тоді м’ясо буде ніжним і пікантним.
Інгредієнти:
- курячі гомілки, 1 кг;
- кетчуп (соус томатний), і соєвий соус по 3 ст.л;
- часник, близько 5-8 зубчиків;
- паприка копчена, 1 ч.л.;
- перець і спеції;
- масло вершкове топлене, 20 г
Процес приготування:
- Гомілки промиваємо і просушуємо паперовими рушниками.
- Часник ріжемо на 2 частини і прибираємо серцевину, щоб вона не давала гіркоту.
- Робимо надрізи в гомілці і укладаємо всередину зубчики часнику. Часник беріть за смаком.
- Для маринаду змішуємо соєвий соус з кетчупом або томатним соусом, паприкою, перцем і спеціями на ваш смак. Вливаємо і розтоплене вершкове масло.
- Маринуємо кілька годин.
- Розігріваємо духовку до 200 градусів.
- М’ясо викладаємо в форму і змащуємо маринадом.
- Запікаємо близько 30 – 40 хвилин, залежить від розмірів м’яса. Через 20 хвилин переверніть м’ясо.
Смачного!
