Готую курку в духовці в пікантному маринаді. Виходить дуже смачно!

Готую курку в духовці в пікантному маринаді. Виходить дуже смачно!
Готую курку в духовці в пікантному маринаді. Виходить дуже смачно!

М’ясо виходить дуже соковитим, ароматним і м’яким, з часниковим смаком. Можна брати будь-яку частину курки або інше м’ясо. Головне, це добре все промаринувати і тоді м’ясо буде ніжним і пікантним.

Інгредієнти:

  • курячі гомілки, 1 кг;
  • кетчуп (соус томатний), і соєвий соус по 3 ст.л;
  • часник, близько 5-8 зубчиків;
  • паприка копчена, 1 ч.л.;
  • перець і спеції;
  • масло вершкове топлене, 20 г

Процес приготування:

  1. Гомілки промиваємо і просушуємо паперовими рушниками.
  2. Часник ріжемо на 2 частини і прибираємо серцевину, щоб вона не давала гіркоту.
  3. Робимо надрізи в гомілці і укладаємо всередину зубчики часнику. Часник беріть за смаком.
  4. Для маринаду змішуємо соєвий соус з кетчупом або томатним соусом, паприкою, перцем і спеціями на ваш смак. Вливаємо і розтоплене вершкове масло.
  5. Маринуємо кілька годин.
  6. Розігріваємо духовку до 200 градусів.
  7. М’ясо викладаємо в форму і змащуємо маринадом.
  8. Запікаємо близько 30 – 40 хвилин, залежить від розмірів м’яса. Через 20 хвилин переверніть м’ясо.

Смачного!

Готую курку в духовці в пікантному маринаді. Виходить дуже смачно!
Готую курку в духовці в пікантному маринаді. Виходить дуже смачно!
error: Увага: Контент захищено від копіювання !!