Готую м’які коржі з кабачками. На сніданок і перекус: смажу як млинці на сковороді

Готую м'які коржі з кабачками. На сніданок і перекус: смажу як млинці на сковороді

Інгредієнти:

  • кабачки – 500 г;
  • яйця – 2 шт.;
  • сир – 120 г;
  • зелень, сіль, перець, спеції;
  • часник – 2 зубчики;
  • сметана жирна – 3 ст.л.;
  • борошно – 4 ст.л.

Процес приготування:

  1. Кабачки натираємо на грубій тертці і трохи солимо, перемішуємо, залишаємо на 20 хвилин.
  2. Кабачкову масу віджимаємо від соку і змішуємо з яйцями, тертим сиром, спеціями, подрібненою зеленню, часником і борошном.
  3. Додаємо сметану або натуральний йогурт і перемішуємо.
  4. З цієї кількості тіста виходить 4 великих коржі, які я випікаю на невеликому вогні, змастивши сковороду олією. Під кришкою.
  5. Подаю в гарячому або в холодному вигляді з різними соусами:

20 ідеальних соусів, і ти забудеш про кетчуп і майонез

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!