
Інгредієнти:
- 1 кг свинини
- 3 ст. л. томатної пасти
- 2 ст. л. сметани
- 2 ст. л. майонезу
- 1 ст. л. французької гірчиці або 1\2 ч. л. звичайної гірчиці
- 2 зубчики часнику
- 150 г сиру
- сіль, перець
Приготування:
- М’ясо нарізати шматками товщиною 1 см, поперчити і перемішати з томатною пастою. Поставити в холодильник на 8 годин.
- Посолити і викласти на деко, застелене пергаментом.
- Змішати майонез, сметану, гірчицю і подрібнений часник.
- Рівномірно нанести суміш на кожен шматок м’яса і посипати тертим сиром.
- Запікати 30 – 40 хвилин при температурі 180°С.