Готую на святковий стіл, замість котлет. Гості завжди в захваті!

Інгредієнти:

  • Фарш – 800 г
  • Яйце – 1 шт.
  • Сіль – 1 ч.л.
  • Чорний перець – за смаком
  • Часник – 5-6 зуб.
  • Борошно – 2 ст.л.
  • Вода – 60 мл
  • Морква – 1 шт.
  • Цибулина – 2 шт.

Рецепт приготування:

  1. Фарш змішуємо з пропущеним через прес часником, яйцем, сіллю і перцем, борошном. Фарш добре вимішуємо і відбиваємо.
  2. Прибираємо фарш в холодильник на 15 хвилин.
  3. В пластиковій пляшці відрізаємо дно, укладаємо в неї фарш і видавлюємо з горлечка невеликі ковбаски. 
  4. Розігріваємо олію і обсмажуємо ковбаски по 1.5 хвилин з кожного боку. 
  5. Цибулю ріжемо кубиками, моркву тремо на тертці для корейської моркви. 
  6. Обсмажуємо цибулю, потім додаємо моркву і смажимо кілька хвилин. На цю подушку укладаємо ковбаски, наливаємо воду, закриваємо кришку і тушкуємо на повільному вогні 15 – 20 хвилин. 
  7. Викладаємо на тарілку і подаємо з будь-яким гарніром та домашнім соусом.