Готую рулет “Тірамісу” без яєць, духовки і за 10 хвилин. Смакота до кави!

Готую рулет "Тірамісу" без яєць, духовки і за 15 хвилин. Смакота до кави!
Готую рулет "Тірамісу" без яєць, духовки і за 10 хвилин. Смакота до кави!

Інгредієнти:

  • печиво “Савоярді” – 30 шт.
  • сир “Маскарпоне” – 500 г
  • вершки – 400 г
  • розчинна кава – 300 мл
  • какао – 30 г

Рецепт приготування:

  1. Вмочуємо печиво в розчинну каву та викладаємо на пергамент в три ряди:
  2. Сир збиваємо міксером, вливаємо вершки та продовжуємо збивати до однорідного крему.
  3. Викладаємо половину крему на печиво. Розрівнюємо ножем.
  4. Посипаємо какао, за допомогою сита.
  5. Скручуємо в рулет. Загортаємо в пергамент і відправляємо в холодильник на 2 години для застигання.
  6. Виймаємо з холодильника, змащуємо зверху кремом, що залишився.
  7. Посипаємо какао, або тертим шоколадом і нарізаємо порційними шматочками.

Заварюємо каву і насолоджуємося! 😉

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!