
Розмір моєї форми 25*16*5 см
Інгредієнти:
Для тіста:
- Цукор 40 г (2 ст.л. без гірки)
- Дрібка солі
- Розпушувач 1 ч.л. (5 г)
- Борошно пшеничне – 200 г
- Вершкове масло (холодне) – 100 г
- Яйце – 1 шт. (60 г)
Начинка З ЯБЛУК:
- Яблука 3 шт.
- Цукор – 40 г
- Кориця мелена – 0,5 ч.л.
- Вода холодна – 70 мл
ДЛЯ КРЕМУ:
- Молоко – 500 мл
- Цукор – 70 г (3-4 ст.л)
- Яйця 2 шт.
- Кукурудзяний крохмаль – 60 г (2 ст.л. з гіркою)
- Ванільний цукор – 10 г (1 пакетик)
- Вершкове масло – 50 г
Запікати ПИРІГ В ДУХОВЦІ при 180 градусах 35-40 ХВИЛИН. Остудити і ВІДПРАВИТИ В ХОЛОДИЛЬНИК НА 4-5 ГОДИН для застигання.
Відео-рецепт приготування: