Готую тільки для близьких! Розкриваю секрет! ЦЕ НАЙКРАЩИЙ ЯБЛУЧНИЙ ПИРІГ

Готую тільки для близьких! Розкриваю секрет! ЦЕ НАЙКРАЩИЙ ЯБЛУЧНИЙ ПИРІГ
Готую тільки для близьких! Розкриваю секрет! ЦЕ НАЙКРАЩИЙ ЯБЛУЧНИЙ ПИРІГ

Розмір моєї форми 25*16*5 см

Інгредієнти:

Для тіста:

  • Цукор 40 г (2 ст.л. без гірки)
  • Дрібка солі
  • Розпушувач 1 ч.л. (5 г)
  • Борошно пшеничне – 200 г 
  • Вершкове масло (холодне) – 100 г
  • Яйце – 1 шт. (60 г)

Начинка З ЯБЛУК:

  • Яблука 3 шт.
  • Цукор – 40 г
  • Кориця мелена – 0,5 ч.л.
  • Вода холодна – 70 мл

ДЛЯ КРЕМУ:

  • Молоко – 500 мл
  • Цукор – 70 г (3-4 ст.л)
  • Яйця 2 шт.
  • Кукурудзяний крохмаль – 60 г (2 ст.л. з гіркою)
  • Ванільний цукор – 10 г (1 пакетик)
  • Вершкове масло – 50 г

Запікати ПИРІГ В ДУХОВЦІ при 180 градусах 35-40 ХВИЛИН. Остудити і ВІДПРАВИТИ В ХОЛОДИЛЬНИК НА 4-5 ГОДИН для застигання.

Відео-рецепт приготування:

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!