Готую цей приголомшливий десерт, без духовки, всього з 3-ох інгредієнтів! Це дуже смачно!

Готую цей приголомшливий рецепт, без духовки, всього з 3-ох інгредієнтів! Це дуже смачно!
Готую цей приголомшливий рецепт, без духовки, всього з 3-ох інгредієнтів! Це дуже смачно!

Молочно – цитрусовий десерт не тільки виходить дуже смачним і ароматним, але й красивим. Тому, я готую його  на свята і дітям на дні народження. Апельсини ви можете замінити і іншими фруктами.

Інгредієнти:

  • апельсини – 3 шт.;
  • йогурт – 800 г;
  • молоко – 200 мл.

Додатково:

  • агар-агар – 12 г і 15 г.

Процес приготування:

  1. Очищаємо апельсини від шкірки і білої частини, ріжемо шматочками і подрібнюємо за допомогою блендера.
  2. Сік змішуємо з агар-агаром (12 г)  і нагріваємо до кипіння. Варимо 2 хвилини.
  3. Молоко змішуємо з агаром (15 г), варимо після закипання 3 хвилини.
  4. Знімаємо каструлю з молоком з плити і вливаємо йогурт, перемішуючи.
  5. Коли апельсинова маса охолола до кімнатної температури, беремо форму і частинами виливаємо апельсин і молочну суміш.
  6. Виходить мармуровий десерт, який накриваємо кришкою і відправляємо в холодильник застигати. Найкраще, залишити на ніч.

Я ще готувала з персиком, молоком і йогуртом – вийшло дуже смачно і ароматно.

Готую цей приголомшливий рецепт, без духовки, всього з 3-ох інгредієнтів! Це дуже смачно!
Готую цей приголомшливий рецепт, без духовки, всього з 3-ох інгредієнтів! Це дуже смачно!