Готую вже 3 дні: виходить смачніше всіх шашликів. Не курка, а золото!

Готую вже 3 дні: виходить смачніше всіх шашликів. Не курка, а золото!
Готую вже 3 дні: виходить смачніше всіх шашликів. Не курка, а золото!

Апетитна, дуже соковита і ароматна курка в оригінальному і вишуканому соусі з пряними травами. Дуже добре підходить до будь-яких гарнірів, поєднується з салатами та іншими закусками.

Інгредієнти:

  • курячі гомілки, 7 шт.;
  • цибуля, 1 шт.;
  • соєвий соус, 150 мл;
  • спеції – суміш перців, французькі трави, часник сухий, приправи для курячого м’яса;
  • пиво, 0.5 склянки;
  • олія, 1 ст.л.

Процес приготування:

  1. Гомілки промиваємо і просушуємо паперовими рушниками.
  2. Робимо надрізи на кожній гомілці і додаємо сіль і всі спеції на свій смак, вливаємо олію, дуже добре перемішуємо і залишаємо маринуватися на 2 години.
  3. Цибулю ріжемо кубиком і обсмажуємо на олії. Викладаємо в сковороду.

     

  4. Кладемо в сковороду гомілки і обсмажуємо під кришкою на невеликому вогні, періодично перевертаючи.

     

  5. Поливаємо соусом, викладаємо цибулю зверху, вливаємо пиво, накриваємо кришкою і тушкуємо ще 15 хвилин.

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!