Апетитна, дуже соковита і ароматна курка в оригінальному і вишуканому соусі з пряними травами. Дуже добре підходить до будь-яких гарнірів, поєднується з салатами та іншими закусками.
Інгредієнти:
- курячі гомілки, 7 шт.;
- цибуля, 1 шт.;
- соєвий соус, 150 мл;
- спеції – суміш перців, французькі трави, часник сухий, приправи для курячого м’яса;
- пиво, 0.5 склянки;
- олія, 1 ст.л.
Процес приготування:
- Гомілки промиваємо і просушуємо паперовими рушниками.
- Робимо надрізи на кожній гомілці і додаємо сіль і всі спеції на свій смак, вливаємо олію, дуже добре перемішуємо і залишаємо маринуватися на 2 години.
- Цибулю ріжемо кубиком і обсмажуємо на олії. Викладаємо в сковороду.
- Кладемо в сковороду гомілки і обсмажуємо під кришкою на невеликому вогні, періодично перевертаючи.
- Поливаємо соусом, викладаємо цибулю зверху, вливаємо пиво, накриваємо кришкою і тушкуємо ще 15 хвилин.