ГОТУЮ ВЖЕ ДРУГИЙ ДЕНЬ! Змішайте борошно, манку і кефір! Неймовірно смачний сніданок на столі!

ГОТУЮ ВЖЕ ДРУГИЙ ДЕНЬ! Змішайте борошно, манку і кефір! Неймовірно смачний сніданок на столі!
ГОТУЮ ВЖЕ ДРУГИЙ ДЕНЬ! Змішайте борошно, манку і кефір! Неймовірно смачний сніданок на столі!

Інгредієнти:

  • манна крупа і борошно по 10 ст.л.;
  • кефір – 80 г;
  • молоко сухе – 1 ст.л.;
  • яйце – 1 шт.;
  • дріжджі живі – 20 г;
  • сіль – дрібка;
  • розпушувач – 1 ч.л.;
  • цукор – 2 ст.л. або на (свій) смак;
  • вода тепла – 350 мл.

Процес приготування:

  1. Кисломолочні продукти повинні бути кімнатної температури.
  2. Змішуємо борошно з манною крупою, сіллю, цукром, розпушувачем, сухим молоком, яйцем, дріжджами і кефіром.
  3. Вимішуємо масу і наливаємо теплу воду, перемішуємо до повної однорідності за допомогою вінчика.
  4. Накриваємо і залишаємо в теплому місці на 15 хвилин.
  5. Розігріваємо сковороду, топимо вершкове масло і виливаємо тісто – млинець повинен бути за розміром вашої сковороди.
  6. Обсмажуємо на невеликому вогні до рум’яності, поливаємо трохи розтопленим вершковим маслом не обсмажену сторону, перевертаємо її на сковороду і обсмажуємо до золотистого кольору.
  7. Подаємо такі м’які і ніжні млинці з різноманітною начинкою.

Смачного!

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!