
Інгредієнти:
- Сир – 300 г
- Яйця – 3 шт.
- Сіль – 1 ч.л.
- Цукор – 100 г
- Сода – 1 ч.л.
- Олія – 20 мл
- Борошно – 300 г
- Олія для смаження – 200 мл
Рецепт приготування:
- Візьміть сир будь-якої жирності. Розбийте яйця. Додайте сіль, чайну ложку соди, потім цукор. Тепер все гарненько перемішайте, розімніть сир. Додайте олію без запаху і знову перемішайте.
- Далі просійте борошно. Почніть замішувати тісто. Поступово додавайте борошно, головне щоб тісто зчепилося. Воно вийде трохи липке. Відокремте від нього шматок і приступайте до розкочування.
- Щоб було зручно з ним працювати, підсипайте борошно в процесі.
- Розкачайте пласт товщиною 7-8 мм. Витискайте тісто формочками для печива.
- У сковороду налийте олію і нагрійте її. Викладіть заготовки і обсмажуйте з двох сторін по 1 хвилині.
- Раджу олію сильно не розжарювати, інакше може швидко утворитися скоринка, а всередині пампушки залишаться сирими. Смачного!