
Інгредієнти:
- куряче філе – 500 г;
- баклажани і гарбуз – по 200 г;
- яйця і цибуля – по 2 шт.;
- часник – 4 зубчики;
- вівсяні пластівці – 3 ст.л.;
- сіль, перець, спеції, паприка, хмелі-сунелі.
Процес приготування:
-
- М’ясо перекручуємо за допомогою м’ясорубки.
- Овочі і часник також подрібнюємо і змішуємо з фаршем.
- Додаємо в фарш яйця, солимо і перчимо до смаку, всипаємо улюблені спеції і ароматні трави.
- Вівсяні пластівці подрібнюємо блендером і змішуємо з масою.
- Розігріваємо олію і викладаємо фарш столовою ложкою.
- Обсмажуємо котлети з двох сторін.
Смачного!