Готуються швидко, а з’їдаються ще швидше! Хрумкі мариновані кабачки кружальцями

Готуються швидко, а з'їдаються ще швидше! Хрумкі мариновані кабачки кружальцями

Сьогодні у мене для Вас дуже смачний рецепт хрумких маринованих кабачків. Готуються вони швидко, а з’їдаються ще швидше.

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • молоді кабачки;

НА ДНО ОДНІЄЇ ЛІТРОВОЇ БАНКИ:

  • духмяний перець – 3 шт.;
  • чорний перець горошком – 5-6 шт.;
  • суцвіття кропу – 1 шт.;
  • часник – 4,5 шт.;
  • гірчиця в зернах – 1 ч.ложка;
  • лавровий лист – 1 шт.;

МАРИНАД:

  • вода – 1,5 літра;
  • сіль кам’яна – 50 грамів;
  • цукор – 180 грамів;
  • оцет 9% – 180 мл;

Процес приготування (відео):