Гречку з задоволенням їдять навіть ті, хто її не любить. Рецепт смачної каші

Гречку з задоволенням їдять навіть ті, хто її не любить. Рецепт розсипчастої каші
Гречку з задоволенням їдять навіть ті, хто її не любить. Рецепт розсипчастої каші

Інгредієнти:

  • крупа гречана, 150 г;
  • фарш м’ясний, 200 г;
  • цибуля і морква по 1 шт.;
  • часник, 1 зубчик;
  • олія і томатна паста по 2 ст.л;
  • сіль, перець, лавровий лист.

Процес приготування:

  1. Цибулю ріжемо дрібними кубиками і обсмажуємо до напівготовності, додаємо терту моркву, тушкуємо, додаємо фарш, перемішуємо і готуємо до готовності. В кінці солимо і перчимо до смаку.
  2. Додаємо томатну пасту, перемішуємо.
  3. Всипаємо гречку, перемішуємо і наливаємо воду, щоб вона покрила крупу.
  4. Накриваємо кришкою і тушкуємо на невеликому вогні.
  5. Вкінці солимо за смаком, додаємо лавровий лист, подрібнений часник.

Таким чином можна готувати і рис, і будь-яку крупу. Смачного!

Гречку з задоволенням їдять навіть ті, хто її не любить. Рецепт розсипчастої каші
Гречку з задоволенням їдять навіть ті, хто її не любить. Рецепт розсипчастої каші
error: Увага: Контент захищено від копіювання !!